La Buena Tierra
NL
FR
Winkelmandje
Naar mandje
»
Producten:
0
Bedrag:
€ 0,00
Home
Webshop/Catalogus
Recepten
Agenda
Nieuws & Pers
Contact
Zoeken
»
Terroir producten
Wijnen, Cava en appelsap
Texturas elBulli, Mugaritz etc.
Toestellen en materiaal
Boeken
Hamhouders - Snijmachines
Geschenkpakketten
PROMO
NIEUW
Contactgegevens / Verkooppunten
»
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook
Inschrijven op nieuwsbrief
Merken
Ibéricos Maldonado
Herpac
Ramón Franco
Valles del Esla
Don Bocarte
Illa de Riu
Sandro Desii
Ibéricos Arturo Sànchez
Formatgeria Montbrú
Priorat Natur
Dauro
Forum
Jané Ventura
Acústic
International Cooking Concepts (ICC)
Albert en Ferran Adrià (elBulli)
Mugaritz Experiences
Jamon de Teruel
Jamotec
Codesa
Salinas de la Trinidad
Mongetes del Ganxet
Mas d’En Gil
Gutierrez Colosía
Toro Albalá
Vita-prep
Activa
Palatinose
Ezidri
Pà Concept
Panaderia Jesús
Gerialsa 1921
La Catedral
VVC Products
Newtex
Belloterra
Entrepeñas
Sarasa
Autòcton
Gómez Moreno
«
Terug
Nastrini met secreto van iberisch varken
Ingredienten voor 4 personen
(Portie: 80g
pasta Nastrini (SDB2)
per persoon)
70g geschilde courgette
60g prei
4 filets
Iberico Bellota Secreto (ASF4)
Olijven (in stukjes gesneden)
Geraspte Parmezaanse kaas
Suiker
Extra Virgin olijfolie (OL3)
Zout
Bereidingswijze:
Bak in een pan met olijfolie en een snufje zout en suiker plakjes gesneden prei en courgette. Voeg vervolgens de ontpitte olijven toe.
Bak de fijn gesneden Iberico Secreto aan.
Kook de pasta "al dente" en voeg deze toe aan de groenten en het vlees. Voeg een beetje van het kookvocht van de pasta toe. En laat nog 2 minuten op het vuur sudderen.
Werk af met de geraspte kaas.
Smakelijk!
Toegevoegd
Afrekenen
»
Verder winkelen
Opgelet...
ERROR !!