La Buena Tierra
NL
FR
Winkelmandje
Naar mandje
»
Producten:
0
Bedrag:
€ 0,00
Home
Webshop/Catalogus
Recepten
Agenda
Nieuws & Pers
Contact
Zoeken
»
Terroir producten
Wijnen, Cava en appelsap
Texturas elBulli, Mugaritz etc.
Toestellen en materiaal
Boeken
Hamhouders - Snijmachines
Geschenkpakketten
PROMO
NIEUW
Contactgegevens / Verkooppunten
»
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook
Inschrijven op nieuwsbrief
Merken
Ibéricos Maldonado
Herpac
Ramón Franco
Valles del Esla
Don Bocarte
Illa de Riu
Sandro Desii
Ibéricos Arturo Sànchez
Formatgeria Montbrú
Priorat Natur
Dauro
Forum
Jané Ventura
Acústic
International Cooking Concepts (ICC)
Albert en Ferran Adrià (elBulli)
Mugaritz Experiences
Jamon de Teruel
Jamotec
Codesa
Salinas de la Trinidad
Mongetes del Ganxet
Mas d’En Gil
Gutierrez Colosía
Toro Albalá
Vita-prep
Activa
Palatinose
Ezidri
Pà Concept
Panaderia Jesús
Gerialsa 1921
La Catedral
VVC Products
Newtex
Belloterra
Entrepeñas
Sarasa
Autòcton
Gómez Moreno
Dauro
Dauro is de Rolls Royce van de Spaanse olijfolies! Het is een project van het echtpaar Rottlant-Daurella, bekend van de topwijnen van Roda in Rioja. Twee olijfgaarden met Arbequina, de ene in Manacor op Mallorca en de andere in Empordà, in het noorden van Catalonië, zorgen voor deze twee topolijfolies. Dauro is het levenswerk van Agustín Santolaya, de oenoloog en gerant van Roda in Rioja, die als ingenieur-agronoom onderzocht hoe je de beste resultaten uit de Arbequina-olijf kan halen. Het resultaat is spectaculair: in alle olijfoliedegustaties komt Dauro er als eerste uit, hoewel het nog maar het derde oogstjaar is. Dauro is nu al een klassieker in de Spaanse topgastronomie.
Aubocassa
100% Arbequina
details
»
€ 19,56
L'Amo de Aubocassa
Arbequina
details
»
€ 17,38
Toegevoegd
Afrekenen
»
Verder winkelen
Opgelet...
ERROR !!