La Buena Tierra
NL
FR
Winkelmandje
Naar mandje
»
Producten:
0
Bedrag:
€ 0,00
Home
Webshop/Catalogus
Recepten
Agenda
Nieuws & Pers
Contact
Zoeken
»
Terroir producten
Wijnen, Cava en appelsap
Texturas elBulli, Mugaritz etc.
Toestellen en materiaal
Boeken
Hamhouders - Snijmachines
Geschenkpakketten
PROMO
NIEUW
Contactgegevens / Verkooppunten
»
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook
Inschrijven op nieuwsbrief
Merken
Ibéricos Maldonado
Herpac
Ramón Franco
Valles del Esla
Don Bocarte
Illa de Riu
Sandro Desii
Ibéricos Arturo Sànchez
Formatgeria Montbrú
Priorat Natur
Dauro
Forum
Jané Ventura
Acústic
International Cooking Concepts (ICC)
Albert en Ferran Adrià (elBulli)
Mugaritz Experiences
Jamon de Teruel
Jamotec
Codesa
Salinas de la Trinidad
Mongetes del Ganxet
Mas d’En Gil
Gutierrez Colosía
Toro Albalá
Vita-prep
Activa
Palatinose
Ezidri
Pà Concept
Panaderia Jesús
Gerialsa 1921
La Catedral
VVC Products
Newtex
Belloterra
Entrepeñas
Sarasa
Autòcton
Gómez Moreno
Jamon de Teruel
Jamón de Teruel wordt enkel en alleen geproduceerd in de regio van Teruel (Aragón). Elke fase van het productieproces wordt in deze regio gerealiseerd. De rassen die gebruikt worden voor deze hammen zijn witte varkens, namelijk een kruising tussen Landrace en Large White (langs moederskant) en Duroc (langs vaderskant). De belangrijkste eigenschap van Duroc is dat het zorgt voor een betere verspreiding van intramusculair vet in het vlees, met als gevolg meer sappigheid, smaak, kleur en vetdooradering.
De ‘Denominación de Origen Protegida Teruel’ (DOP Teruel) controleert alle productiefases van de hammen en legt strenge vereisten op teneinde een product van maximale kwaliteit te verkrijgen. De varkens worden enkel gevoed met granen die verbouwd worden in de regio zelf zodat ze een natuurlijk en gezond voedingspatroon hebben. De rijping van de hammen vindt plaats op een hoogte van minimum 800 m gedurende een minimumperiode van 14 maanden. La Buena Tierra heeft een selectie gemaakt van de ‘Jamón Gran Reserva’ die een rijping heeft gehad van 18 maanden. Dit rijpingsproces vindt plaats in natuurlijke droogkamers die steeds op minstens 800 m hoogte liggen. Het rijpingssysteem wordt gecontroleerd via natuurlijke weg: bovenaan de rijpingskamers zijn er ramen waardoor de berglucht binnen en buiten kan via een natuurlijke circulatie.
Cabezada (Coppa)
Cabezada (of coppa) van varken D.O. Teruel: Dit product is afkomstig van witte varkens die grootgebracht en geslacht werden in Spanje. Het is het stuk vlees dat in het verlengde ...
details
»
€ 11,99
Jamón Regio Teruel
Teruel ham met poot
details
»
Jamón Regio Teruel deshuesado
Ontbeende Teruel ham Jamón de Teruel wordt enkel en alleen geproduceerd in de regio van Teruel (Aragón). Elke fase van het productieproces wordt in deze regio gerealiseerd. De r ...
details
»
New
Cabezada (Copa)
Dit product is afkomstig van witte varkens die grootgebracht en geslacht werden in Spanje. Het is het stuk vlees dat in het verlengde ligt van het lendenstuk, ter hoogte van de kop ...
details
»
€ 3,84
New
Jamón Reserva
Jamón de Teruel wordt enkel en alleen geproduceerd in de regio van Teruel (Aragón). Elke fase van het productieproces wordt in deze regio gerealiseerd. De rassen die gebruikt worde ...
details
»
€ 4,35
New
Jamón Reserva
Jamón de Teruel wordt enkel en alleen geproduceerd in de regio van Teruel (Aragón). Elke fase van het productieproces wordt in deze regio gerealiseerd. De rassen die gebruikt worde ...
details
»
€ 32,31
Toegevoegd
Afrekenen
»
Verder winkelen
Opgelet...
ERROR !!