La Buena Tierra
NL
FR
Winkelmandje
Naar mandje
»
Producten:
0
Bedrag:
€ 0,00
Home
Webshop/Catalogus
Recepten
Agenda
Nieuws & Pers
Contact
Zoeken
»
Terroir producten
Wijnen, Cava en appelsap
Texturas elBulli, Mugaritz etc.
Toestellen en materiaal
Boeken
Hamhouders - Snijmachines
Geschenkpakketten
PROMO
NIEUW
Contactgegevens / Verkooppunten
»
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook
Inschrijven op nieuwsbrief
Merken
Ibéricos Maldonado
Herpac
Ramón Franco
Valles del Esla
Don Bocarte
Illa de Riu
Sandro Desii
Ibéricos Arturo Sànchez
Formatgeria Montbrú
Priorat Natur
Dauro
Forum
Jané Ventura
Acústic
International Cooking Concepts (ICC)
Albert en Ferran Adrià (elBulli)
Mugaritz Experiences
Jamon de Teruel
Jamotec
Codesa
Salinas de la Trinidad
Mongetes del Ganxet
Mas d’En Gil
Gutierrez Colosía
Toro Albalá
Vita-prep
Activa
Palatinose
Ezidri
Pà Concept
Panaderia Jesús
Gerialsa 1921
La Catedral
VVC Products
Newtex
Belloterra
Entrepeñas
Sarasa
Autòcton
Gómez Moreno
Codesa
Cantabrië is in Spanje de regio bij uitstek voor het verwerken van ansjovis. Codesa was ooit een familiebedrijf, maar is sinds het midden van de jaren zeventig uitgegroeid tot een professionele onderneming. Dadelijk na de vangst worden de ansjovissen geselecteerd en gedurende minstens zes maanden in zout opgelegd. Na die periode worden ze ontgraat, gewassen en netjes ingeblikt. Heel het proces gebeurt met de hand en is dus erg arbeidsintensief.
Het wordt almaar moeilijker om ansjovis van topkwaliteit te krijgen aan een nog redelijke prijs. De zeeën raken overbevist en grote ansjovissen zijn steeds moeilijker te vinden. 2005 was een uitzonderlijk moeilijk jaar met heel weinig visvangst. Laat je niets wijsmaken als ze je goedkopere soorten aanbieden: die visjes worden vanuit Argentinië met industriële trawlers ingevoerd.
De echte Anchoas del Cantábrico zullen altijd een stevig prijskaartje hebben, net vanwege hun steeds grotere zeldzaamheid en het arbeidsintensieve productieproces.
Codesa - Anchoas del Cantábrico, Serie Oro LH 195
Ansjovis in extra virgen olijfolie
details
»
€ 24,46
Codesa - Anchoas del Cantábrico, serie oro 48 gr
Ansjovis in extra virgin olijfolie
details
»
€ 5,61
Toegevoegd
Afrekenen
»
Verder winkelen
Opgelet...
ERROR !!