La Buena Tierra
NL
FR
Winkelmandje
Naar mandje
»
Producten:
0
Bedrag:
€ 0,00
Home
Webshop/Catalogus
Recepten
Agenda
Nieuws & Pers
Contact
Zoeken
»
Terroir producten
Wijnen, Cava en appelsap
Texturas elBulli, Mugaritz etc.
Toestellen en materiaal
Boeken
Hamhouders - Snijmachines
Geschenkpakketten
PROMO
NIEUW
Contactgegevens / Verkooppunten
»
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook
Inschrijven op nieuwsbrief
Merken
Ibéricos Maldonado
Herpac
Ramón Franco
Valles del Esla
Don Bocarte
Illa de Riu
Sandro Desii
Ibéricos Arturo Sànchez
Formatgeria Montbrú
Priorat Natur
Dauro
Forum
Jané Ventura
Acústic
International Cooking Concepts (ICC)
Albert en Ferran Adrià (elBulli)
Mugaritz Experiences
Jamon de Teruel
Jamotec
Codesa
Salinas de la Trinidad
Mongetes del Ganxet
Mas d’En Gil
Gutierrez Colosía
Toro Albalá
Vita-prep
Activa
Palatinose
Ezidri
Pà Concept
Panaderia Jesús
Gerialsa 1921
La Catedral
VVC Products
Newtex
Belloterra
Entrepeñas
Sarasa
Autòcton
Gómez Moreno
Don Bocarte
Don Bocarte is een familiebedrijf in Santaño (Cantábrico, in het noorden van Spanje). Het bedrijf startte in 1997 onder impuls van José María Zorrilla, een man die reeds meer dan 20 jaar een eigen delicatessenzaak had. Destijds gekend voor zijn uitstekende producten die hij verkocht, besloot hij een nieuwe richting uit te gaan en zelf streekproducten te gaan fabriceren omdat leveranciers niet die optimale kwaliteit konden leveren waarnaar hij op zoek was.
Momenteel wordt de familietraditie verdergezet door zijn twee zoons die samen met hem op zoek gaan naar de allerbeste basiskwaliteit. Ondertussen ontwikkelden ze hun eigen fabricatiemethodes, met als enig doel de meest verrukkelijk smakende topproducten te produceren.
Don Bocarte produceert conserven van ansjovis uit de Cantabrische Zee en pijlinktvis, vertrekkend van de meest verse vis (nooit diepgevroren) die eerst zorgvuldig werd geselecteerd. Dit betekent dat de productie beperkt is. Wanneer er niet genoeg verse vis voorhanden is, wordt er gewoonweg niet geproduceerd. Ook hebben ze heerlijke inktvis die volgens de traditie van de streek werd klaargemaakt en klaar is om te serveren.
Dit alles zorgt ervoor dat Don Bocarte een ongeëvenaarde reputatie geniet bij de beste chefs en gepassioneerde koks van Spanje. Hun conserven van ansjovis bijvoorbeeld worden in de gids Lo Mejor de la Gastronomía, van Rafael García Santos, steeds geroemd als beste ansjovis van het land.
Don Bocarte - Anchoas del Cantábrico 120 gr
Ansjovis in olijfolie extra virgin
details
»
€ 19,02
Patas de pulpo precocinado
Voorgegaarde octopus poten
details
»
Croquetas de Sepia del Cantábrico en su tinta con suave allioli
Kroketjes van Cantabrische inktvis met All i Oli
details
»
€ 20,64
Croquetas de Carrilleras de Buey estofadas
Kroketjes van gestoofde rundswangetjes
details
»
€ 19,61
Croquetas de Jamón Ibérico
Kroketjes van Ibérico ham
details
»
€ 22,30
Don Bocarte - Anchoas del Cantábrico 48 g
Ansjovis op olijfolie
details
»
€ 7,94
Toegevoegd
Afrekenen
»
Verder winkelen
Opgelet...
ERROR !!