La Buena Tierra
NL
FR
Winkelmandje
Naar mandje
»
Producten:
0
Bedrag:
€ 0,00
Home
Webshop/Catalogus
Recepten
Agenda
Nieuws & Pers
Contact
Zoeken
»
Terroir producten
Wijnen, Cava en appelsap
Texturas elBulli, Mugaritz etc.
Toestellen en materiaal
Boeken
Hamhouders - Snijmachines
Geschenkpakketten
PROMO
NIEUW
Contactgegevens / Verkooppunten
»
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook
Inschrijven op nieuwsbrief
Merken
Ibéricos Maldonado
Herpac
Ramón Franco
Valles del Esla
Don Bocarte
Illa de Riu
Sandro Desii
Ibéricos Arturo Sànchez
Formatgeria Montbrú
Priorat Natur
Dauro
Forum
Jané Ventura
Acústic
International Cooking Concepts (ICC)
Albert en Ferran Adrià (elBulli)
Mugaritz Experiences
Jamon de Teruel
Jamotec
Codesa
Salinas de la Trinidad
Mongetes del Ganxet
Mas d’En Gil
Gutierrez Colosía
Toro Albalá
Vita-prep
Activa
Palatinose
Ezidri
Pà Concept
Panaderia Jesús
Gerialsa 1921
La Catedral
VVC Products
Newtex
Belloterra
Entrepeñas
Sarasa
Autòcton
Gómez Moreno
Sandro Desii
Sandro is een personage apart! Deze Italiaan, of wat had je gedacht met zo’n naam, kwam als kleine jongen met zijn familie naar Catalonië. Bezeten door alles wat met gastronomie te maken heeft, en vooral door de recuperatie van oude technieken en voedingsgewoontes, creëerde hij in 1967 een onderzoekscentrum voor gastronomische activiteiten dat in het begin van de jaren 90 verhuisde naar een oude textielfabriek in Esparreguera.
Hij ontwikkelde een heel gamma Catalaanse pasta’s waaronder de befaamde fideuà, een kleine pasta die bereid wordt als de al even beroemde paella. In tegenstelling tot de Valenciaanse paella, heeft de fideuà zijn wortels in Catalonië. Net zoals de rijst wordt de pasta bereid in een grote, open paellapan. Bak de pasta eerst droog in wat olijfolie, voeg dan de bouillon toe, en in nauwelijks 10 minuten tijd is dit schitterende gerecht klaar!
Het is niet eenvoudig om fideuà te maken. Het artisanale productieproces verloopt traag: alle pasta’s worden met authentieke vormen van 200 jaar oud getrokken en meer dan 30 uur in notenhouten kamers natuurlijk gedroogd. Enkel het beste grof meel wordt gebruikt, dus geen geraffineerde bloem. Door die artisanale bereidingswijze absorberen de pasta’s de smaak van het kookvocht veel beter.
Je kan kiezen uit verschillende smaken: fideuà met visfumet, fideuà met inktvis en fideuà met basilicum en spinazie. Behalve de fideuà ontwikkelde Sandro een Baskische variant, de Gariko Txitxardinak, een pasta-imitatie van de in Baskenland zo gegeerde glasaaltjes.
Fideuà con fumet de pescado
Fideuà pasta met visfumet
details
»
€ 6,59
Fideuà con tinta de calamar
Fideuà met inktvis
details
»
€ 6,96
Tagliolini
Spaghetti
details
»
€ 6,11
Nastrini
Tagliatelle
details
»
€ 6,11
Pennete
Penne
details
»
€ 5,52
Ricci
Spirelli
details
»
€ 5,52
Manicotti
Macaroni
details
»
€ 5,52
Fideuà con fumet de pescado 2 Kg
Fideuà met visfumet
details
»
€ 27,00
Fideuà con tinta de calamer
Fideuà met inktvisinkt
details
»
€ 28,69
Spaghetti a la guitarra
details
»
€ 22,01
Ravioli verde y blanco
Witte en groene ravioli met mascarpone en basilicum
details
»
Ravioli de carne rustida de cocido
Ravioli van bereid vlees
details
»
€ 64,60
Ravioli de trufa negra
Ravioli met zwarte truffel
details
»
€ 132,80
Chocolate Gran Cru 72%
Cacao Grand Cru 72% A. Chavez
details
»
€ 15,53
Citricos y Verduras
Citrus en groenten
details
»
€ 12,00
Citricos y Verduras
Citrus en groenten
details
»
€ 38,98
Lima y Apio
Limoen en Selderij
details
»
€ 30,49
Coulant de chooclate
Moelleux van chocolade
details
»
€ 4,30
Coulant de caramelo Flor de sal
Moelleux van karamel met Fleur de sel
details
»
€ 4,42
Coulant de chooclate (27 stuks)
Moelleux van chocoalde
details
»
€ 102,52
Coulant de caramelo Flor de sal (27 stuks)
Moelleux van karemel met Fleur de sel
details
»
€ 102,96
Chocolate Gran Cru 72%
Cacao Grand Cru 72% A. Chavez
details
»
€ 58,93
Cannoli de Panceta
2 kg
details
»
€ 72,05
Salsa Pesto a la genovesa
130 g
details
»
€ 8,59
Salsa Ragu a la Boloñesa
Bolognesesaus 180 g
details
»
€ 7,64
Toegevoegd
Afrekenen
»
Verder winkelen
Opgelet...
ERROR !!