La Buena Tierra
NL
FR
Winkelmandje
Naar mandje
»
Producten:
0
Bedrag:
€ 0,00
Home
Webshop/Catalogus
Recepten
Agenda
Nieuws & Pers
Contact
Zoeken
»
Terroir producten
Wijnen, Cava en appelsap
Texturas elBulli, Mugaritz etc.
Toestellen en materiaal
Boeken
Hamhouders - Snijmachines
Geschenkpakketten
PROMO
NIEUW
Contactgegevens / Verkooppunten
»
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook
Inschrijven op nieuwsbrief
Merken
Ibéricos Maldonado
Herpac
Ramón Franco
Valles del Esla
Don Bocarte
Illa de Riu
Sandro Desii
Ibéricos Arturo Sànchez
Formatgeria Montbrú
Priorat Natur
Dauro
Forum
Jané Ventura
Acústic
International Cooking Concepts (ICC)
Albert en Ferran Adrià (elBulli)
Mugaritz Experiences
Jamon de Teruel
Jamotec
Codesa
Salinas de la Trinidad
Mongetes del Ganxet
Mas d’En Gil
Gutierrez Colosía
Toro Albalá
Vita-prep
Activa
Palatinose
Ezidri
Pà Concept
Panaderia Jesús
Gerialsa 1921
La Catedral
VVC Products
Newtex
Belloterra
Entrepeñas
Sarasa
Autòcton
Gómez Moreno
Ibéricos Arturo Sànchez
Dit gespecialiseerde bedrijfje is al aan zijn derde generatie toe. De familie Sánchez woont in Guijuelo, rond de historische universiteitsstad Salamanca. Guijuelo is de meest noordelijke van vijf herkomstbenamingen voor cerdo ibérico (van zuid naar noord: Jamón de Huelva, Jabugo, Valle de los Pedroches, Dehesa de Extremadura en Guijuelo).
Arturo Sánchez staat vooral bekend om zijn artisanale manier van werken. Hij maakt al zijn charcuterie van Iberische varkens. Die worden hoofdzakelijk met eikels gevoed, zodat ze de appellatie ‘Ibérico Bellota’ mogen dragen.
Vooral het droogproces van de familie Sánchez is uniek. Eerst worden de salchichones en chorizo’s in grote houten schouwen opgehangen. Helemaal onderaan wordt een zacht vuur met steeneikenhout aangemaakt. Daarna wordt het vlees verder in de open berglucht gedroogd: Guijuelo is de hoogst gelegen appellatie met de droogste lucht, op een hoogte van ongeveer 1100 meter.
Het resultaat is uniek. Gastronomen beschouwen Arturo Sánchez in dit kleine wereldje van de Ibéricos dan ook als dé nummer één van de salchichón en de chorizo.
Chorizo Ibérico Bellota
Chorizo Ibérico Gesneden & Vacuüm verpakt
details
»
€ 9,85
Salchichón Ibérico Bellota
Gesneden en vacuüm verpakt
details
»
€ 10,17
Lomo Ibérico Bellota
Gesneden en vacuüm verpakt
details
»
€ 14,73
Jamón Ibérico Cebo
Gesneden en vacuüm verpakt
details
»
€ 18,47
Chorizo Ibérico Bellota
Iberische Chorizo van Arturo Sanchez Arturo Sánchez staat vooral bekend om zijn artisanale manier van werken. Hij maakt al zijn charcuterie van Iberische varkens. Die worden hoo ...
details
»
€ 48,56
Salchichón Ibérico Bellota
Iberische salami van Arturo Sanchez Arturo Sánchez staat vooral bekend om zijn artisanale manier van werken. Hij maakt al zijn charcuterie van Iberische varkens. Die worden hoof ...
details
»
€ 50,79
Lomo Ibérico Bellota
Lomo van Arturo Sanchez Arturo Sánchez staat vooral bekend om zijn artisanale manier van werken. Hij maakt al zijn charcuterie van Iberische varkens. Die worden hoofdzakelijk me ...
details
»
€ 102,53
Paleta Cebo - Handgesneden 80 g
Schouderham cebo de campo 50% Ibérico
details
»
€ 14,52
Jamón Ibérico Bellota - handgesneden
Handgesneden en vacuüm verpakt
details
»
€ 25,64
Toegevoegd
Afrekenen
»
Verder winkelen
Opgelet...
ERROR !!