Fideuà


Fideuà is een pasta die u dient te bereiden zoals een risotto. Fideuà mag je dan ook niet koken in water zoals andere pasta’s. Hier is een basisrecept voor de bereiding. Weet dat je altijd combinaties kan maken met de ingrediënten die u voorkeur
dragen.



Ingrediënten (3 à 4 personen)

250 gr Fideuá (SD1 - SD3 - SD5)
200 – 250gr groenten (sjalot, wortel, courgette, knolselder, …)
100 gr vis of vlees naar keuze per persoon
Bouillon naar keuze (vlees, vis, groenten)
Olijfolie (OL3)

Werkwijze


- De Fideuá 1 minuut frituren op 150°C in olijfolie. Daarna laten uitlekken.
- Groenten in fijne brunoise snijden
- De groenten aanstoven in olijfolie. Vlees of vis toevoegen en aanbakken.
- Voeg de gefrituurde fideuá toe. Alles goed mengen en onder zetten met de bouillon.
- Alles op een zacht vuurtje laten sudderen tot de bouillon volledig verdampt is.

Smakelijk! 
 pic_p31-5