La Buena Tierra
NL
FR
Winkelmandje
Naar mandje
»
Producten:
0
Bedrag:
€ 0,00
Home
Webshop/Catalogus
Recepten
Agenda
Nieuws & Pers
Contact
Zoeken
»
Terroir producten
Wijnen, Cava en appelsap
Texturas elBulli, Mugaritz etc.
Toestellen en materiaal
Boeken
Hamhouders - Snijmachines
Geschenkpakketten
PROMO
NIEUW
Contactgegevens / Verkooppunten
»
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook
Inschrijven op nieuwsbrief
Merken
Ibéricos Maldonado
Herpac
Ramón Franco
Valles del Esla
Don Bocarte
Illa de Riu
Sandro Desii
Ibéricos Arturo Sànchez
Formatgeria Montbrú
Priorat Natur
Dauro
Forum
Jané Ventura
Acústic
International Cooking Concepts (ICC)
Albert en Ferran Adrià (elBulli)
Mugaritz Experiences
Jamon de Teruel
Jamotec
Codesa
Salinas de la Trinidad
Mongetes del Ganxet
Mas d’En Gil
Gutierrez Colosía
Toro Albalá
Vita-prep
Activa
Palatinose
Ezidri
Pà Concept
Panaderia Jesús
Gerialsa 1921
La Catedral
VVC Products
Newtex
Belloterra
Entrepeñas
Sarasa
Autòcton
Gómez Moreno
«
Terug
Fideuà
Fideuà is een pasta die u dient te bereiden zoals een risotto. Fideuà mag je dan ook niet koken in water zoals andere pasta’s. Hier is een basisrecept voor de bereiding. Weet dat je altijd combinaties kan maken met de ingrediënten die u voorkeur
dragen.
Ingrediënten (3 à 4 personen)
250 gr Fideuá (
SD1
-
SD3
-
SD5)
200 – 250gr groenten (sjalot, wortel, courgette, knolselder, …)
100 gr vis of vlees naar keuze per persoon
Bouillon naar keuze (vlees, vis, groenten)
Olijfolie (OL3)
Werkwijze
- De Fideuá 1 minuut frituren op 150°C in olijfolie. Daarna laten uitlekken.
- Groenten in fijne brunoise snijden
- De groenten aanstoven in olijfolie. Vlees of vis toevoegen en aanbakken.
- Voeg de gefrituurde fideuá toe. Alles goed mengen en onder zetten met de bouillon.
- Alles op een zacht vuurtje laten sudderen tot de bouillon volledig verdampt is.
Smakelijk!
Toegevoegd
Afrekenen
»
Verder winkelen
Opgelet...
ERROR !!