La Buena Tierra
NL
FR
Winkelmandje
Naar mandje
»
Producten:
0
Bedrag:
€ 0,00
Home
Webshop/Catalogus
Recepten
Agenda
Nieuws & Pers
Contact
Zoeken
»
Terroir producten
Wijnen, Cava en appelsap
Texturas elBulli, Mugaritz etc.
Toestellen en materiaal
Boeken
Hamhouders - Snijmachines
Geschenkpakketten
PROMO
NIEUW
Contactgegevens / Verkooppunten
»
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook
Inschrijven op nieuwsbrief
Merken
Ibéricos Maldonado
Herpac
Ramón Franco
Valles del Esla
Don Bocarte
Illa de Riu
Sandro Desii
Ibéricos Arturo Sànchez
Formatgeria Montbrú
Priorat Natur
Dauro
Forum
Jané Ventura
Acústic
International Cooking Concepts (ICC)
Albert en Ferran Adrià (elBulli)
Mugaritz Experiences
Jamon de Teruel
Jamotec
Codesa
Salinas de la Trinidad
Mongetes del Ganxet
Mas d’En Gil
Gutierrez Colosía
Toro Albalá
Vita-prep
Activa
Palatinose
Ezidri
Pà Concept
Panaderia Jesús
Gerialsa 1921
La Catedral
VVC Products
Newtex
Belloterra
Entrepeñas
Sarasa
Autòcton
Gómez Moreno
«
Terug
Engelentaart
Engelentaart met
Cabel d’Angel
van
Priorat Natur
.
Benodigdheden:
• Bladerdeeg
•
Cabell d’angel van Priorat Natur
(PN10) (engelenhaar)
• 1 ei
• 2 eetlepels suiker
•
Gekarameliseerde amandelen (PN1)
van Priorat Natur
1. Bladerdeeg uitrollen tot 1 mm dik.
2. Op bakpapier op de ovenplaat leggen.
3. Het deeg volledig bestrijken met engelenhaar.
4. Terug bedekken met een laag bladerdeeg.
5. Rondom de kanten dichtplooien.
6. Het ei met 2 eetlepels suiker loskloppen.
7. De taart bestrijken met het mengsel van ei en suiker.
8. De gekaramelliseerde amandelen fijnhakken met een mes en hiermee de taart bestrooien.
9. Afbakken in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende 20 tot 22 minuten.
Smakelijk!
Toegevoegd
Afrekenen
»
Verder winkelen
Opgelet...
ERROR !!