Engelentaart

Engelentaart met Cabel d’Angel van Priorat Natur.

Benodigdheden:
• Bladerdeeg
Cabell d’angel van Priorat Natur (PN10) (engelenhaar)
• 1 ei
• 2 eetlepels suiker
Gekarameliseerde amandelen (PN1) van Priorat Naturpic_cabell-d-_ngel


1. Bladerdeeg uitrollen tot 1 mm dik.
2. Op bakpapier op de ovenplaat leggen.
3. Het deeg volledig bestrijken met engelenhaar.
4. Terug bedekken met een laag bladerdeeg.
5. Rondom de kanten dichtplooien.
6. Het ei met 2 eetlepels suiker loskloppen.
7. De taart bestrijken met het mengsel van ei en suiker.
8. De gekaramelliseerde amandelen fijnhakken met een mes en hiermee de taart bestrooien.
9. Afbakken in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende 20 tot 22 minuten.

Smakelijk!