La Buena Tierra
NL
FR
Winkelmandje
Naar mandje
»
Producten:
0
Bedrag:
€ 0,00
Home
Webshop/Catalogus
Recepten
Agenda
Nieuws & Pers
Contact
Zoeken
»
Terroir producten
Wijnen, Cava en appelsap
Texturas elBulli, Mugaritz etc.
Toestellen en materiaal
Boeken
Hamhouders - Snijmachines
Geschenkpakketten
PROMO
NIEUW
Contactgegevens / Verkooppunten
»
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook
Inschrijven op nieuwsbrief
Merken
Ibéricos Maldonado
Herpac
Ramón Franco
Valles del Esla
Don Bocarte
Illa de Riu
Sandro Desii
Ibéricos Arturo Sànchez
Formatgeria Montbrú
Priorat Natur
Dauro
Forum
Jané Ventura
Acústic
International Cooking Concepts (ICC)
Albert en Ferran Adrià (elBulli)
Mugaritz Experiences
Jamon de Teruel
Jamotec
Codesa
Salinas de la Trinidad
Mongetes del Ganxet
Mas d’En Gil
Gutierrez Colosía
Toro Albalá
Vita-prep
Activa
Palatinose
Ezidri
Pà Concept
Panaderia Jesús
Gerialsa 1921
La Catedral
VVC Products
Newtex
Belloterra
Entrepeñas
Sarasa
Autòcton
Gómez Moreno
Catalogus
»
Texturas elBulli, Mugaritz etc.
»
Producten Albert & Ferran Adrià ( elBulli)
»
Texturas
»
Espesantes
« Terug
Espesantes
Bindmiddelen worden al sinds jaar en dag in de keuken gebruikt, zowel voor sauzen, crèmes als soepen. Stijfsel, zetmeel en bloem zijn de meest traditionele verdikkingsmiddelen. Maar ze hebben één groot nadeel: je moet ze altijd in grote hoeveelheden toevoegen, wat uiteindelijk de eindsmaak zal beïnvloeden. Met de espesantes, en in het bijzonder Xantana, kunnen we bereidingen binden met een kleine hoeveelheid. Zo blijft de smaak optimaal behouden.
Textura - Xantana
Xantana wordt verkregen door het fermenteren van maïszetmeel met een bacterie (Xanthomonas campestris), die we ook in koolsoorten terugvinden. Het resultaat is een gom en een sterk ...
details
»
Toegevoegd
Afrekenen
»
Verder winkelen
Opgelet...
ERROR !!