Kookdemo nieuwe trends onder de granen en werken met Agar en Xantana

Op woensdag 20 mei organiseren wij van 19.00 – 22.00 uur een kookdemo in onze showroom te Zelem. Deze kookdemo is toegankelijk voor iedereen. Van hobbykoks tot professionele koks.
Samen met Chef Piet Vansteenbergen ontdekt u de verschillende granen uit ons assortiment Ingredients en leert u enkele toepassingen met Texturas elBulli.

Granen zijn een gezonde afwisseling in onze dagelijkse voeding.

De meesten mensen kennen de verschillende Quinoa’s, Amaranth en Bulgur reeds. Maar ook de minder bekende granen zoals Canihua en Kamut maken hun opmars.

Kent u al alle mogelijke toepassingen in de keuken van deze granen? Koken, stomen, poffen, frituren…. Er kan zeker veel meer dan u dacht!

Van dit alles laten we een aantal leuke, maar zeker niet te complexe toepassingen zien.


Agar, Xantana, Lecite, ..
onze texturas hebben vele toepassingen. Misschien heeft u ze wel eens nodig gehad in een recept. Benieuwd waar je ze nog voor kan gebruiken?
Onze chef laat jullie een aantal leuke toepassingen zien met de meest gebruikte texturas voor de dagelijkse keuken.

Voor meer informatie en inschrijvingen: info@labuenatierra.be



Wij hopen u te kunnen verwelkomen.


Met vriendelijke groeten,

Maria en het La Buena Tierra team