La Buena Tierra
NL
FR
Winkelmandje
Naar mandje
»
Producten:
0
Bedrag:
€ 0,00
Home
Webshop/Catalogus
Recepten
Agenda
Nieuws & Pers
Contact
Zoeken
»
Terroir producten
Wijnen, Cava en appelsap
Texturas elBulli, Mugaritz etc.
Toestellen en materiaal
Boeken
Hamhouders - Snijmachines
Geschenkpakketten
PROMO
NIEUW
Contactgegevens / Verkooppunten
»
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook
Inschrijven op nieuwsbrief
Merken
Ibéricos Maldonado
Herpac
Ramón Franco
Valles del Esla
Don Bocarte
Illa de Riu
Sandro Desii
Ibéricos Arturo Sànchez
Formatgeria Montbrú
Priorat Natur
Dauro
Forum
Jané Ventura
Acústic
International Cooking Concepts (ICC)
Albert en Ferran Adrià (elBulli)
Mugaritz Experiences
Jamon de Teruel
Jamotec
Codesa
Salinas de la Trinidad
Mongetes del Ganxet
Mas d’En Gil
Gutierrez Colosía
Toro Albalá
Vita-prep
Activa
Palatinose
Ezidri
Pà Concept
Panaderia Jesús
Gerialsa 1921
La Catedral
VVC Products
Newtex
Belloterra
Entrepeñas
Sarasa
Autòcton
Gómez Moreno
Kookdemo La Buena Tierra
Op maandag 11 mei 2015 organiseert La Buena Tierra een kookdemo voor professionele koks in de showroom te Zelem. Zoals gewoonlijk leert onze gespecialiseerde chef Piet Van Steenbergen u de nieuwste technieken aan.
Tijdens deze demo ontdekken wij alle granen uit het assortiment van de nieuwe lijn INGREDIENTS.
En maken jullie kennis met de nieuwste producten van
MUGARITZ
en nieuwe toepassingen met andere producten van
TEXTURAS EL BULLI.
Voor de mensen die onze Spaanse Terroir producten beter willen leren kennen, geven wij de mogelijkheid om tijdens de middagpauze een ruim assortiment van deze producten te proeven.
Programma
10.00 – 12.00 uur
Bij INGREDIENTS staan granen centraal.
de meest gekende: 3 soorten Quinoa, Amaranth en Bulgur, maar ook minder bekend, maar even gezond en met evenveel toepassingen zoals Canihua en Kamut.
Kent u al alle mogelijke toepassingen in de keuken van deze granen? Koken, stomen, poffen, frituren…. Er kan zeker veel meer dan u dacht!
Van de lijn Ingredients ontdekken wij ook andere producten zoals “Strawberry seeds”, en de Crisps (aardbei, framboos en rice Crisps).
Van dit alles laten we een aantal leuke, maar zeker niet te complexe toepassingen zien.
12.00 – 14.00 uur: Lunch + voorstelling Terroir producten
Uitgebreide degustatie van onze Spaanse “terroir producten”: charcuterie van Ibérico Bellota, het brood “Coca de Cristal”, kazen, specialiteiten van vis zoals ansjovis, Mojama, octopus, olijfolies, olijven, noten…
Wij laten u de nieuwe producten van Sandro Desii ontdekken: pasta’s van top kwaliteit, de triangolis (snacks om te frituren) en roomijs en sorbet met een Spaanse “touch”…
14.00 – 17.00 uur
Wij nemen de draad van de demo terug op met het assortiment van Mugaritz. Dit is grondig veranderd en er zijn een aantal nieuwe zaken bijgekomen zoals Calx en Agalita. Kan u het zich voorstellen om een “tweede huid “ aan uw groenten en fruit te kunnen geven of het vlees in klei te kunnen rijpen? Verrassend, toch?
Nieuwe toepassingen met Palatinose suiker komen ook aan bod en wij gaan twee nieuwe producten in ons assortiment ontdekken: Cremy.en Creagel.
Voor meer inlichtingen en inschrijvingen kan u mailen naar info@labuenatierra.be
Toegevoegd
Afrekenen
»
Verder winkelen
Opgelet...
ERROR !!